20/06/2014

Prvi PV za anime "Majimoji Rurumo"


Pred nekaj časa smo pisali, da prihaja animejska adaptacija mange Majimoji Rurumo, katere avtor je Wataru Watanabe, ki je odgovoren tudi za mango Yowamushi Pedal. Včeraj pa se je začel predvajati tudi prvi promocijski video za to animejsko serijo, ki se bo na Japonskem začela predvajati 9. julija. Ogledate si ga lahko spodaj.

Ta "magična komedija" govori o Kōti Shibakiju, ki je največji perverznež na šoli. Nekega dne prejme magične karte, s katerimi v človeškem svetu trenira čarovniška vajenka Rurumo. Shibaki lahko te karte uporablja tako, da mu Rurumo izpolnjuje želje, kar je del njenega treninga. Težava je samo v tem, da vsaka izpolnjena želja skrajša Shibakijevo življenjsko dobo.

V animejski seriji bodo nastopili Suzuko Mimori (Fairy Tail, Love Live! School idol project) kot Rurumo, Makoto Takahashi kot Kōta Shibaki, Misato Fukuen (Valvrave the Liberator, To Love-Ru -Trouble- Darkness) kot Chiro, Shizuka Ishigami ( Daimidaler the Sound Robot, Seirei Tsukai no Blade Dance) kot Sumiko Inoue, Yurika Endo (Sakura Trick, Z/X Ignition) kot Tanako Kujirai, Juri Nagatsuma kot Maaya Sawashita, Mari Shiraishi kot Kyōko Izumi, Minami takahashi kot Masako Shimomura, Junji Majima kot Senpai, Hiro Shimono kot Nishino, Haruki Ishiya kot Sugawara in Yusuke Kobayashi kot Sakurai.

Na režijskem stolčku sedi Chikara Sakurai (Little Busters!, Naruto), za produkcijo animeja skrbi studio J.C. Staff (A Certain Scientific Railgun S, Little Busters!, Witch Craft Works), scenarij piše Mariko Kunisawa (Hatsukoi Limited, A Certain Scientific Railgun), medtem ko za načrtovanje likov skrbi Kazunori Iwakura (Ai Yori Aoshi, Little Busters! Refrain). Za zvok pa je zadolžen Satoshi Motoyama (From the New World, Senki Zesshō Symphogear G).

Skladbo v najavni špici animejske serije, ki nosi naslov Seiippai, Tsutaetai! bo izvajala Suzuko Mimori , medtem ko bo skladbo v odjavni špici, ki nosi naslov Futari no Chrono Stasis, izvajala Yurika Endō.


Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 12/2024

V soboto, 29. 6. 2024, ob 16. uri vas v sodelovanju z  MKC Maribor vabimo na Večer animejev in družabnih iger 12/2024 , ki se bo ponovno o...