17/06/2014

Se serija filmov "Nevidno zlo" res zaključuje?


Znano je že bilo, da se pripravlja novo nadaljevanje v seriji filmov Nevidno zlo (Resident Evil), sedaj pa je režiser Paul W. S. Anderson pojasnil še nekaj stvari o prihajajoči akcijski grozljivki, katere trenutni naslov je Nevidno Zlo: Zadnje poglavje (Resident Evil: The Final Chapter).
Anderson je v intervjuju za Collider, povedal, da trenutno piše prvi osnutek za Nevidno zlo: Zadnje poglavje in da še ne obstaja datum, ko bodo začeli s snemanjem. Tako po režiserjevih besedah še tudi ni dokončno določen datum za izid filma.

"Ne vem, [kdaj bo v kinih], verjetno je odvisno, kako hiter pisec sem," je izjavil Anderson, ki je spisal scenarije za vse filme v tej seriji, medtem ko je režiral tri. "Zaenkrat še ni točno določenega termina, a upam, da ga bomo lahko kmalu najavili."

Poleg tega se je Anderson strinjal, da bi ta film lahko bil zadnji del te franšize, kar je tudi razlog za novi podnaslov. Filmar piše scenarij za ta film tako, da že med pisanjem razmišlja o 3D-ju in pravi: "Močno sem prepričan, da moraš o 3D-ju začeti razmišljati že med pisanjem ... To ni neka čudežna omaka, s katero preliješ končni izdelek."
Serija filmov Nevidno zlo je ena najuspešnejših franšiz, posnetih po video igrah. Ali bo to res zadnje poglavje, kot obljublja Anderson, ki je sicer že za prejšnji film dejal, da je zadnji, bomo še videli. Dejstvo je, da je novo poglavje v nastajanju, vse ostalo pa še visi v zraku. Kaj pa menite vi? Mislite, da bo to dejansko sklepno dejanje v Andersonovi adaptaciji Capcomove zombijevske streljačine?

Vir: IGN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...