30/06/2014

To Love-Ru Darkness dobi novi OAD


V avgustovski številki revije Jump Square založbe Shueisha je objava, v kateri piše, da bo poleg dvanajstega zvezka mange To Love-Ru -Trouble- Darkness Kentaroja Yabukija in Sakija Hasemija, ki izide 4. decembra letos, izšel tudi DVD z novim originalnim video animejem (OVA) oz. originalni anime DVD (OAD). Dolžina DVD ploščka bo 25 minut, vseboval pa bo tri kratke epizode.

Prva epizoda z naslovom Mobile phone ~Dokidoki Voice~ bo govorila o Yui Kotegawa, kateri glas posoja Kaori Nazuka. V bistvu gre pri tej epizodi za adaptacijo dodatne zgodbe v osmem zvezku mange. Druga epizoda bo nosila naslov Suddenly ~Sōzō to Genjitsu~ in bo govorila o Mikan Yūki, kateri glas posoja Kana Hanazawa. V tem primeru gre za adaptacijo dodatne zgodbe iz devetega zvezka mange. Tretja epizoda pa bo nosila naslov Moonlight ~Gekka no Tenshi~ in se bo osredotočala na Celine, kateri glas posoja Ryoka Yuzuki. V tem primeru gre za adaptacijo dodatne zgodbe iz desetega zvezka mange.

Na projektu delajo studio Xebec, režiser Atsushi Ootsuki in načrtovalec likov Yūichi Oka, ki so pred tem sodelovali že pri televizijski animejski seriji in prejšnjih OVA projektih.

Poleg DVD ploščka bo posebna izdaja mange vsebovala tudi majhno Yabukijevo ilustracijo in ekskluzivno razglednico.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...