01/06/2014

Tri nove OAD epizode za Hozuki no Reitetsu


Na posebnem dogodku za televizijsko animejsko adaptacijo nadnaravne mange Hozuki no Reitetsu avtorice Natsumi Eguchi so najavili, da so v pripravi kar tri OAD epizode, ki bodo izšle skupaj z omejeno izdajo 17., 18. in 19. zvezka. Decembra bodo predhodne projekcije animeja v 11 kinih na Japonskem. Omejene izdaje posameznega zvezka se bodo začele prodajati 23. februarja 2015 (17. zvezek), 22. maja 2015 (18. zvezek) in 21. avgusta 2015 (19. zvezek).

Za OAD epizode bo svojo ustvarjalno moč ponovno združilo osebje televizijske animejske serije, in sicer režiser Hiro Kaburaki, pomočnik režiserja Norihiro Naganuma, scenaristka Midori Gotou, načrtovalec likov in glavni direktor animacije Hirotaka Katō, ekipa za produkcijo zvoka Sound Team Don Juan, komponist TOMISIRO, glasbena založba Starchild Records in aninimacijski studio Wit Studio.

Temačna komedija se vrti okoli Hōzukija (Hiroki Yasumoto), neustrašnega pomočnika velikega kralja Enme (Takashi Nagasako), ki je vedno miren in zelo sadističen. Njegova naloga je reševati težave, ki se pogosto dogajajo v Peklu.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...