02/06/2014

Uradna najava igralcev in ekipe za Tokyo ESP


Igralska zasedba in produkcijska ekipa za animejsko adaptacijo mange Tokyo ESP avtorja Hajimeja Segawe sta sedaj končno tudi bili najavljeni uradno. Kot kaže so včerajšnji podatki o režiserju in studiu bili napačni, saj bo režiser adaptacije Shigehito Takayanagi (The World God Only Knows), produkcijski studio pa je XEBEC.
Poleg Takayanagija bodo pri animejski seriji sodelovali še Hideyuki Kurata, ki bo delal na kompoziciji serije in skupaj s Katsuhikojem Takayamo in Yasuko Kamo pisal tudi scenarij. Za načrtovanje likov in direkcijo animacije bo zadolžen Shintetsu Takiyama (Nyarko-san). Pri načrtovanju likov bo sodeloval tudi Mitsuru Ishihara. Za glasbo pa bosta poskrbela Evan Call (Elements Garden) in založba Lantis.

Med igralsko zasedbo oz. posojevalci glasov pa so med drugimi Ibuki Kido kot Rinka Urushiba, Keisuke Koumoto kot  Kyotaro Azuma, Sachika Misawa kot Minami Azumi, Azusa Tadokoro kot Murasaki Edoyama, Megumi Ogata kot Ayumu Oozora, Mai Aizawa kot Kobushi Kuroi "Black Fist", Tetsu Inada kot Rindo Urushiba, Yoshihisa Kawahara kot Profesor, Yoshito Yasuhara kot inšpektor Nabeshima, Kazuhiko Inoue kot mojster Yodani, Jouji Nakata kot predsednik Edoyama, Tessho Genda kot Hotokeda, Masashi Ebara kot Shin Kakuno, Mugihito kot Sukesaburo, Fuyuka Oura kot Reia Oozora in Hirokazu Hiramatsu kot Casey.

Poleg uradnih informacij je izšel tudi novi "key visual", ki ga lahko vidite zgoraj. Animejska serija bo na japonski televiziji premiero doživela 11. julija.

Vir: Crunchyroll

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...