05/07/2014

Bandai in Swarowski s "Sailor Moon Crystal" prstani


V zadnjih nekaj mesecih je Bandai, eden izmed vodilnih proizvajalcev animejskega blaga, na svoji spletni prodajalni Premium Bandai v prodajo splavil veliko število kakovostnih Sailor Moon izdelkov. Do sedaj so vsi sloneli na animejski adaptaciji iz leta 1992, a kot kaže bo ta isti proizvajalec z današnjo premiero animejske serije Sailor Moon Crystal odprl prav vse odtoke in v obtok spravil povsem novo obliko magičnih dobrot.
Podjetje začenja z zelo elegantnim prijemom, saj bo istočasno izdalo kar pet modnih prstanov, ki so izdelani na osnovi tiar, katere nosijo mornarske bojevnice. Prstani se sicer po obliki, kot je videti, ne razlikujejo. Prav tako se ne razlikujejo po materialu, iz katerega so. Vsak posamezen sestoji iz srebra sterling, ki je 92,5% srebro, kar mu daje razkošen in trajen videz. Srebro pa je povrhu še prevlečeno z 18-karatnim zlatom.

Po čemer se ti modni dodatki dejansko razlikujejo drug od drugega, so Swarowskijevi kristali, kateri so v petih različnih barvah, in sicer v roza barvi za Sailor Moon, v modri za Sailor Merkur, v rdeči za Sailor Mars, v zeleni za Sailor Jupiter in v rumeni za Sailor Venero. Poleg tega je vsak kristal oblikovan nekoliko drugače, kot je razvidno s fotografij na spletni strani Premium Bandai.
V Bandaijevi spletni prodajalni prstane že lahko prednaročite, in sicer tukaj. Za posameznega je treba odšteti 11.340 jenov oz. preračunanih 81,72 €. Dobavljivi bodo v japonskih velikostih od 7 do 13, uraden izid pa bi naj bil nekje v mesecu oktobru.
Vir: RocketNews24

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...