31/07/2014

Japonska Box Office lestvica za 26. in 27. julij


Tudi ta konec tedna je prišlo do kar nekaj sprememb na lestvici desetih najbolj gledanih filmov v japonskih kinematografih, med katerimi so se pojavile tudi tri novosti. Prva novost je zasedla celo prvo mesto, kar sicer ni nobeno presenečenje, saj je govora o fantazijskem filmu Godzila (Godzilla), ki je sicer hollywoodska produkcija. Sedemnajsti Pokemon film, ki je kraljeval na vrhu lestvice prejšnji konec tedna je tokrat zdrsnil na tretje mesto, medtem ko se je Disneyjeva fantazijska avantura Zlohotnica (Maleficent) uspela obdržati na drugem mestu.
Naslednji dve novosti na lestvici pa sta obe japonski produkciji. Prva je parodična komedija Eight Ranger 2, ki je pristala na petem mestu, druga pa znanstveno-fantastična zgodovinska drama Bakumatsu Kokosei, ki je pristala na devetem mestu. Celotna lestvica od prvega do desetega mesta je tako ta konec tedna zgledala sledeče:

01 (00) Godzilla (Teden: 01)
02 (02) Maleficent (
Teden: 04)
03 (01) Pokémon the Movie 17 (
Teden: 02)
04 (03) When Marnie Was There (
Teden: 02)
05 (00) Eight Ranger 2 (
Teden: 01)
06 (04) Kamen Rider Gaim (
Teden: 02)
07 (06) Sukitte Iinayo (
Teden: 03)
08 (07) Planes: Fire & Rescue (
Teden: 02)
09 (00) Time Trip App (
Teden: 01)
10 (05) Edge of Tomorrow (
Teden: 04)

Tudi prejšnji teden so izšle poleg prej omenjenih dveh novosti še druge japonske novosti, ki se jim ni uspelo uvrstiti med prvo deseterico. Tako so ta teden izšli še drama Futatsume no Mado, grozljivka Z - Zetto, mladinska romatična drama Koppamijin, drama Tsugunai Shinjuku Golden Machi no Onna in komična drama NMB48 Geinin! The Movie.

Eight Ranger 2

Bakumatsu Kokosei

Futatsume no Mado

Z - Zetto

Koppamijin

 Tsugunai Shinjuku Golden Machi no Onna

 NMB48 Geinin! The Movie

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...