12/07/2014

Manga "Bakuto" se je zaključila


V letošnji 15. številki revije Young Champion založbe Shonengahosha, ki izide v ponedeljek, bo izšlo zadnje poglavje hazarderske mange Bakuto, katere avtor je Kōji Shinasaka. Na koncu poglavja je tudi zahvala bralcem, v kateri se avtor zahvaljuje vsem za podporo manga seriji, hkrati pa poziva tudi, da se lahko kmalu pričakuje njegovo novo delo. Katero to delo je in kdaj bo izšlo, ni navedeno.

Manga govori o Bakuju Ōmuri, mladem vročekrvnežu, ki obiskuje srednjo šolo Yagisawa in sovraži ljudi, ki kršijo pravila. S svojimi sošolci in neznanci se pogosto zaplete v hazarderske igre, pri katerih s svojim znanjem in premetenostjo spregleda, kdo goljufa.

Shinasaka je mango začel izdajati leta 2011, pri Shonengahoshi pa so septembra lani na japonske prodajne police poslali že tretji zvezek z zbranimi poglavji. Poudariti je tudi treba, da je njegova manga Tōhai, ki govori o mahjongu, bila lani adaptirana v igrani film.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...