30/07/2014

Mangaconnect (Slovensko)


Pozdravljeni, otakuji! Snovalci spletne strani Mangconnect so nas zaprosili, če smo pripravljeni razširiti informacije o njihovi spletni strani po Evropi. V ta namen smo se odločili, da bomo spisali ta kratek članek, ki je v bistvu samo nekaj, kar so sami povedali o sebi. Članek lahko na našem blogu najdete v treh različnih jezikih - angleščini, slovenščini in nemščini. No, dovolj nakladanja. Poglejmo si torej, kaj so ustvarjalci zapisali o Mangaconnectu.

Cilj Mangaconnecta je, da postane prva svetovna platforma za množično financiranje (crowdfunding), ki se v celoti osredotoča na mange. To bo odličen način, kako podpirati manga projekte, spodbujati ustvarjalce in omogočiti oboževalcem širom sveta boljši dostop do izvirnih ter omejenih manga vsebin. Projekti na Mangaconnectu bodo oživeli z neposredno podporo oboževalcev mang, kakršen si ti!

Kaj je manga?
Manga je edinstven stil japonskih stripov, ki pokriva številne teme in ga berejo tako odrasli kot tudi otroci. Fantazijski svet manga romanov omogoča bralcem 'umik iz resničnosti' in vzbuja njihovo domišljijo. Karakterji in zgodbe resnično oživijo ter ustvarijo neverjetno sožitje med vizualno umetnostjo in neskončnimi čustvi.

Komu je Mangaconnect namenjen?
Mangaconenct je namenjen tako ustvarjalcem mang (mangakajem) kot tudi oboževalcem mang, poleg tega pa tudi vsakomur, ki ga zanima Japonska, japonska kultura ali manga umetnost. Vsakdo se nam lahko pridruži in postane član te nastajajoče skupnosti. Za zagon projekta na Mangaconnectu ni nobenih omejitev. Če želite, da vaša manga ideja postane resničnost, ste več kot dobrodošli, da se nam pridružite!

Kako deluje Mangaconnect?
Na Mangaconnectu boste lahko zagnali projekt popolnoma brezplačno! Če je uspešen in doseže svoj cilj, bo ustvarjalec obdržal 91 % vseh zbranih sredstev. Zato ker razumemo in cenimo trud ter predanost, ki ju vsak ustvarjalec mang vloži v razvoj zgodbe, bomo skušali podpirati mangakaje, kolikor se bo le dalo. Mangaconnect bo oglaševal projekte in povezoval ustvarjalce z milijoni oboževalcev po vsem svetu.

Kdo smo?
Smo skupina navdušencev nad mangami, ki živi v središču manga kulture – Tokiu. Živimo samo tri ulice stran od kraja dogodka, kjer se uresničujejo vse manga sanje – Comiket. Mangaconnect razvijamo v mednarodno platformo, ki bo ponujala izvirno in omejeno manga vsebino!

Za kaj bomo uporabili zbrana sredstva?
Naša platforma je še vedno v razvojni fazi, zato želimo s pridobljenimi sredstvi pospešiti proces tako, da investiramo v razvoj spletne strani in marketing. V celoti delujočo verzijo spletne strani želimo izdati še pred največjim manga sejmom na svetu – Comiketom. Ta 86. sejem stripov se bo v Tokiu na Japonskem odvijal 15., 16. in 17. avgusta.

Če torej želite finančno podpreti projekt Mangaconnect, potem obiščite kampanjo za množično financiranje na IndieGoGo in si oglejte priložen video posnetek ter uradno spletno stran na povezavi spodaj.




In to je vse. Se vidimo v svetu mang!

Vir: IndieGoGo

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...