27/08/2014

Konvencija "AniWest 2014"


Samo teden dni po največji avstrijski anime in manga konvenciji se bo v avstrijski zvezni deželi Vorarlberg odvijala nekoliko manjša anime in manga konvencija AniWest 2014, in sicer v soboto, 6. septembra 2014, ob 10. uri. Odvijala se bo na Srednji šoli Bludenz, Schillerstraße 6, Bludenz, Avstrija. Organizator konvencije pa je skupnost Vorarlberg Anime and Manga Community.

Točen program dogajanja še trenutno ni znan, a vas bomo, ko bo, o tem tudi obvestili, karte pa so v predprodaji vse do 5. septembra do 16. ure. Do takrat je za karto za obiskovalce od 7. do 15. leta starosti treba odšteti 10 €, za starejše od 16. let pa 12 €, medtem ko bo za prve na dan dogodka karta stala 12 € in za slednje 15 €. Za otroke do vključno 6. leta starosti pa je vstop prost. Če vas o konvenciji zanima kaj več, pa lahko odklikate na njihovo uradno ali Facebook stran ali na Facebook dogodek.

Vir: Animexx, VAMC

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Nova animejska adaptacija mange RANMA 1/2 prihaja jeseni

Pred nekaj tedni je bilo napovedano, da bo priljubljena manga RANMA 1/2 avtorice Rumiko Takahashi dobila novo animejsko adaptacijo, za kate...