01/08/2014

Manga "Kamisama Hajimemashita" dobi 2. animejsko sezono


V letošnji 17. številki Hakusenshine revije Hana to Yume je objava, v kateri piše, da manga Kamisama Hajimemashita (Kamisama Kiss), katere avtorica je Julietta Suzuki, dobi drugo sezono v obliki televizijske animejske serije.

Prva sezona animejske adaptacije, ki je zajemala 13 epizod, se je na japonskih malih zalonih predvajala od oktobra do konca decembra 2012.

Zgodba govori o Nanami, ki po očetovem odhodu ostane brez doma. Nek moški ji ponudi streho nad glavo. A ko Nanami sprejme ponudbo, se ne zaveda, da ta moški živi v shinto templju, zato jo prihod na njegov dom preseneti. Še več, ta moški je božanstvo, ki je svoja položaj in dušo položil v Nanamijine roke. Ime mu je Tomoe. Povrhu vsega pa je njuna pogodba lahko sklenjena samo na en način - s poljubom.

Suzukijeva je začela mango izdajati v reviji Hana to Yume leta 2008, založba Hakusensha pa je maja letos izdala že 18. zvezek z zbranimi poglavji. Manga je na voljo tudi v angleškem in nemškem jeziku. V prvem bo oktobra letos izšel že 16. zvezek, medtem ko bo v slednjem, prav tako oktobra, izšel 13. zvezek.

Med drugimi deli Suzukijeve je mogoče najti tudi mange, kot so Karakuri Odetto (Lutka Odette), ki vsega skupaj vsebuje 6 zvezkov, Hoshi ni Naru Hi (Dan, ko postaneš zvezda) in Akuma to Dolce (Hudič in sladice), ki trenutno vsebuje 2 zvezka.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Kamisama Hajimemashita v angleščini

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Kamisama Hajimemashita v nemščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...