23/10/2014

Anime "Ai: Tenchi Muyo!" dobi manga adaptacijo


V decembrski številki Kodanshine revije Monthly Shōnen Sirius sporočajo, da bo nova Tenchi Muyo! animejska serija, ki nosi naslov Ai: Tenchi Muyo!, adaptirana tudi v mango, katera bo začela izhajati z januarsko številko, ki izide 26. novembra. Mango bo po originalni zgodbi Masakija Kajishime, avtorja animeja Ai: Tenchi Muyo!, ilustrirala Haruna Nakazato, ki je leta 2012 s svojo kratko mango Hoshi no Ame zmagala na 23. podelitvi nagrad Serius New Face.

Petminutna animejska serija je bila premierno predvajana na Tokyo MX 6. oktobra in bi naj vsebovala vsega skupaj 50 epizod. V animeju je svet v težavah, ker Washu ponovno povzroča nevšečnosti. Da bi rešil svet pred novo krizo, se Tenchi pod krinko, da je učitelj, vtihotapi v dekliško šolo. Ampak zaradi njegove nagnjenosti, da zaide v težave, se začno številni problemi.

Za načrtovanje likov v animejski seriji je odgovoren Suzuhito Yusuda (Durarara!!, Yozakura Quartet), medtem ko je režijo ponovno prevzel Hiroshi Negishi (Tenchi Universe, Saber Marionette J). Animejsko serijo pa kot del turistične propagande sponzorira mesto Takahashi v prefekturi Okayama, kjer se animejska serija tudi dogaja.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...