22/10/2014

Animejski celovečerec "Cowboy Bepop" v Kiberpipi


V Kiberpipi, Gosposvetska 2, Ljubljana se bodo v četrtek, 23. oktobra 2014, ob 19:30 začele projekcije animejskih celovečercev. Ta teden si bo možno ogledati animejski celovečerec Cowboy Bebop: Tengoku no Tobira.
Na Kiberpipini spletni strani so o animejskem celovečercu zapisali sledeče:
Piše se leto 2071. Človeštvo, izgnano iz zemeljskega raja, si je za poslednji mejnik izbralo zvezde. S postopnim propadom nekdanjih narodov je prišla doba mešane zmede ljudstev in ras. V enolončnici raztresenih konceptov svobode, nasilja, legalnosti in ljubezni so se sčasoma oblikovala nova pravila, z njimi pa nova generacija odpadnikov – Kavbojev.

Na krovu predelane ladje The Bebop se je pod vodstvom upokojenega preiskovalca, kiborga Jeta zbrala raznobarvna posadka lovcev na glave – istoimenska Cowboy Bebop. V družbi lenobnega, globoko razmišljujočega Spikea, skrivnostne lepotice Faye, nenavadno inteligentnega corgija Eina in genialne hekerke Ed potuje med zvezdami z enim ciljem – si prislužiti čim več denarja skozi nagrade. Tokrat se soočijo z doslej največjo nagrado, ogromnih 300 milijonov Woolongov. Nevarnemu kriminalcu, ki grozi z neznansko močnim kemičnim orožjem, oblasti kot vedno niso kos – in tudi posadka Cowboy Bebop ima pred seboj skorajda brezupen boj s pravim blaznežem.
Organizatorji projekcije sporočajo, da bodo na voljo tudi prigrizki, po celovečercu pa bo tudi čas za kramljanje. Napovednik za animejski celovečerec si lahko ogledate spodaj. Organizatorji vas vabijo, da se jim pridružite pri projekciji. Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na Facebooku.


Vir: Kiberpipa

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...