25/10/2014

Japonska Box Office lestvica - 18. in 19. oktober


Na samem vrhu lestvice najbolj gledanih filmov v japonskih kinematografih je prišlo do spremembe v primerjavi s prejšnjim tednom. Tokrat je prvo mesto zasedla romanca Kin Kyori Renai (Bližnja ljubezen), ki je prejšnji teden zasedla drugo mesto, medtem ko je drugo mesto zasedla drama Fushigina Misaki no Monogatari (Rt nostalgije), ki je prejšnji teden zasedla prvo mesto. Tretje mesto pa je tokrat zasedla prva novost na lestvici, in sicer francosko-ameriška koprodukcija Grace of Monaco (Grace Monaška), medtem ko je igrana adaptacija Rurouni Kenshin: Densetsu no Saigo-hen (Potepuh Kenšin: Konec legende) zdrsnila s tretjega na četrto mesto. Še ena novost na lestvici je drama Disconcerto, ki je zasedla sedmo mesto. Kako je bila tokrat videti celotna lestvica od prvega do desetega mesta, si lahko pogledate spodaj.
01 (02) Kin Kyori Renai (Teden: 02)
02 (01)
Fushigina Misaki no Monogatari (Teden: 02)
03 (00) Grace of Monaco (
Teden: 01)
04 (03) Rurouni Kenshin: The Legend Ends (
Teden: 06)
05 (05) Eiga Happiness Charge Precure! (
Teden: 02)
06 (04) A Samurai Chronicle (
Teden: 03)
07 (00) Disconcerto (
Teden: 01)
08 (06) Stand by Me Doraemon (
Teden: 11)
09 (07) Dawn of the Planet of the Apes (
Teden: 05)
10 (08) Lupin the Third (
Teden: 08)

Kot vsakič so prejšnji konec tedna izšle tudi japonske novosti, ki se niso uspele uvrstiti med prvo deseterico. Tokrat so to zf akcija The Next Generation PatLabor Chapter 5, komedija God Tongue: Kiss Pressure Game The Movie 2 Psychic Love, akcija KIDS=ZERO, drama Kenju to Medamayaki, mladinska drama Itsukano, Genkantachi to in mladinska romantična drama Planet Mizusa. Napovednike za vse japonske novosti si lahko ogledate spodaj.

Disconcerto

The Next Generation PatLabor Chapter 5

God Tongue: Kiss Pressure Game The Movie 2 Psychic Love

KIDS=ZERO

Kenju to Medamayaki

Itsukano, Genkantachi to

Planet Mizusa

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...