02/10/2014

Japonska Box Office lestvica - 27. in 28. september


Pretekli konec tedna je v japonski kinih na samem vrhu gledanosti ponovno kraljeval Rurouni Kenshin: Densetsu no Saigo-hen (Potepuh Kenšin: Konec legende), in sicer že tretji teden zapored. Do spremembe v primerjavi s predhodnim vikendom ni prišlo tudi na drugem in tretjem mestu, saj je tudi ta konec tedna drugo mesto zasedel Dawn of the Planet of the Apes (Zora Planeta opic) in tretje Stand by Me Doreamon (Ostani, Doreamon).
A kljub temu da na prvih treh mestih ni prišlo do sprememb, sta se med prvo deseterico vseeno znašli dve novosti. Prva novost je zasedla sedmo mesto in gre za ameriško glasbeno dramo Jersey Boys (Fantje iz Jerseyja), katere režiser je Clint Eastwood. Druga novost pa je zasedla deseto mesto in gre za japonsko grozljivko Zero (Ničla). Poudariti je tudi treba, da je na lestvici še vedno Rurouni Kenshin: Kyoto Taika-hen (Potepuh Kenšin: Ognjeni pekel v Kjotu), ki je v primerjavi s predhodnim vikendom ponovno izgubil eno mesto in tako pristal na devetem. Če vas zanima, kako je bila ta konec tedna videti celotna lestvica od prvega do desetega mesta, si le-to lahko ogledate spodaj.

01 (01) Rurouni Kenshin: The Legend Ends (Teden: 03)
02 (02) Dawn of the Planet of the Apes (
Teden: 02)
03 (03) Stand by Me Doraemon (
Teden: 08)
04 (05) Lupin the Third (
Teden: 05)
05 (04) Snow On The Blades (
Teden: 02)
06 (06) Guardians of the Galaxy (
Teden: 03)
07 (00) Jersey Boys (
Teden: 01)
08 (07) Maiko, A Lady? (
Teden: 03)
09 (08) Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno (
Teden: 09)
10 (00) Zero (
Teden: 01)

Tudi ta konec tedna je izšlo še nekaj drugih japonskih novosti, ki pa se jim ni uspelo uvrstiti med prvo deseterico. Tokrat so to triler Fuja, znanstveno-fantastični anime Suisei no Gargantia: Meguru Kouro, Haruka Vol.1, grozljivka The Mother, misterij Genshi, mladinska drama Monoki no Piano, akcijski film Danger Dolls in grozljivka Hunger Z. Napovednike za vse japonske novosti si lahko ogledate spodaj.

Zero

Fuja

Suisei no Gargantia: Meguru Kouro, Haruka Vol.1

The Mother

Genshi

Monoki no Piano

Danger Dolls

Hunger Z

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...