15/10/2014

Manga adaptacija "Walkure Romanze" se je končala


V letošnji 22. številki spletne edicije Comic Valkyrie je v petek izšlo zadnje poglavje No. Gomesuve manga adaptacije Ricottine serije bishōjo PC iger za odrasle, ki nosijo naslov Walkure Romanze (Walkure Romanze Shōjo Kishi Monogatari). V reviji so tudi objavili, da bo drugi zvezek z zbranimi poglavji izšel novembra.

Originalni vizualni roman se osredotoča na študenta Takahira Mizuna, ki se na priznani viteški akademiji uri za begleiterja (vitezovega oprodo). Na akademijo je sicer prispel, da bi se izuril za viteza, ko je v svoji domovini postal mladinski prvak brez primere, a se je zaradi poškodbe v zaključnih bojih bil prisiljen umakniti. Namesto tega se je odločil, da bo postal begleiter enega izmed ženskih vitezov na akademiji in ji pomagal zmagati.

Adaptacija mange je v Comic Valkyrie začela izhajati malo zatem, ko je revija prenehala izhajati v fizični obliki in se pojavila na speltu kot brezplačna spletna revija v letu 2012. Animejska adaptacija je doživela premiero leta 2013.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...