28/10/2014

Manga "Gugure! Shigaraki-san" se je zaključila


V novembrski številki Square Enixove revije Gangan Joker se je zaključila manga Gugure! Shigaraki-san, ki je stranska zgodba mange Gugure! Kokkuri-san. Avtorja te stranske zgodbe sta Midori Endō in mangaka Souichirou. V tej isti številki revije so tudi sporočili, da bo Square Enix edini zvezek z zbranimi poglavji poslal na japonske prodajne police 22. decembra.

Endō in Souichirou sta to mango, ki govori o rakunjem psu Shigarakiju, začela izdajati v septembrski številki revije Gangan Joker. Originalna manga Gugure! Kokkuri-san pa je začela izhajati leta 2011, septembra letos pa je Square Enix na Japonskem izdal že sedmi zvezek z zbranimi poglavji.

Originalna manga je navdihnila tudi animejsko serijo, ki se je začela na japonskih malih zaslonih predvajati 5. oktobra. Z angleškimi podnapisi si jo lahko ogledate tudi na Crunchyroll, kjer izhaja sočasno z japonskim predvajanjem.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...