25/10/2014

Manga "Magi no Okurimono" se končuje


Mangaka Kumichi Yoshizuki je v torek na Twitterju objavil, da bo mango Magi no Okurimono (Magijevo darilo) zaključil v naslednji številki Shueishine revije Grand Jump Premium. Revija, ki je torej vsebovala predzadnje poglavje, je izšla v sredo, januarska številka pa bo izšla 24. decembra.

Yoshizuki je začel to "čisto ljubezensko zgodbo", ki govori o 24-letnem Daichiju, kateremu je umrlo dekle, in Akari, Daichijevem dekletu, ki je v nebesih in si želi, da bi Daichi pozabil na njo, izdajati v začetku letošnjega leta. Pred tem je izdajal mangi Colomb Fille v Kodanshini reviji Bessatsu Shōnen Magazine, katero je zaključil lansko leto. Prav tako je zaključil mango Kimi to Boku no Ashiato ~Time Travel Kasuga Kenkyūsho~ (Tvoji in moji odtisi nog: Laboratorij potovanja skozi čas Kasuga), ki je bila romantična zgodba s časovnim potovanjem in je izhajala v Shueishini seinen reviji Oh Super Jump v letu 2012.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...