23/10/2014

Manga "Puella Magi Suzune Magica" se bo končala


V decembrski številki revije Manga Time Kirara Forward založbe Houbunsha so sporočili, da bo mangaka Gan v naslednji številki revije, katera izide 22. novembra, zaključil manga serijo Puella Magi Suzune Magica. Založba Houbunsha bo nato 12. decembra izdala še zadnji, 3. zvezek z zbranimi poglavji.

Zgodba v mangi se osredotoča na Suzune, srednješolko, ki svoj pravi jaz skriva za ves čas nasmejanim obrazom. Za veselo zunanjosto se skriva morilka magičnih deklet. Puella Magi Suzune Magica je sicer stranska zgodba animejske uspešnice Puella Magi Madoka Magica.

Gan je prvi zvezek z zbranimi poglavji izdal novembra lani, potem pa še isti mesec začel izdajati nadaljnja poglavja v reviji Manga Time Kirara Forward. Založba Yen Press v angleškem jeziku izdaja kar nekaj mang s stranskimi zgodbami animeja Puella Magi Madoka Magica, vendar pa ta manga serija še ni na voljo v angleškem jeziku.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Mange Puella Magi v angleščini

buy the book from The Book Depository, free delivery
Mange Puella Magi v nemščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...