09/10/2014

Manga "Shaman King Flowers" se bo zaključila


Ker bo Shueishina revija Jump X s številko, ki izide v petek, prenehala izhajati, je usoda marsikatere manga serije, ki je izhajala v njej, obvisela v zraku. Ena izmed teh manga serij je bila tudi Shaman King Flowers, ki je nadaljevanje mange Shaman King. Sedaj je usoda mange znana, saj se je avtor Hiroyuki Takei odločil, da jo bo zaključil. V reviji pa k tej odločitvi dodajajo še sledeče sporočilo: "Prosim, počakajte na še več informacij o prihodnosti franšize Shaman King." Shueisha bo izdala 6. zvezek z zbranimi poglavji 19. decembra.

Shueisha je z izdajo revije Jump X začela leta 2011, Takei pa je začel mango v njej izdajati leto dni pozneje. Osrednji lik nove mange je Hana Asakura, sin Yōja Asakure, protagonista originalne manga serije. Hana ima sposobnosti, ki presegajo celo tiste, ki jih je imel njegov oče.

Takei je poleg teh dveh mang v reviji Jump X izdal tudi serijo kratkih mang z še nepovedanimi zgodbami o izvoru Yōja in ostalih likov. Originalna manga Shaman King je na voljo tudi v angleškem in nemškem jeziku.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Shaman King v angleščini

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Shaman King v nemščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...