15/10/2014

Manga "Shikabane Cherry" se vrača


Mangaka Shoko Conami (Shinobi Life, Yu no Hana Tsubame) je v nedeljo na svojem uradnem blogu objavila, da bo nadaljevala z mango Shikabane Cherry v Akita Shotenovi reviji Monthly Princess. Zapisala je, da sta natančen datum in številka revije, v kateri se bo manga nadaljevala, že določena, vendar oboževalce naproša, naj potrpijo, dokler ti informaciji ne bosta uradno izdani.

Conamijina manga serija je bila zaradi avtoričinih zdravstvenih težav na pavzi vse od julija 2013, ko je bil na Japonskem izdan prvi zvezek z zbranimi poglavji. Conamijeva se z zdravstvenimi težavami sooča že vse od septembra 2012, saj je bila v mesecu dni kar trikrat hospitalizirana: zaradi anemije, srčne kapi in raka na maternici.

Mango Shikabane Cherry je v Akita Shotenovi reviji Monthly Princess začela izdajati julija 2012. Zgodba je romantična komedija, ki govori o dekletu, katero se odloči, da bo vzelo veliko količino skrivnostnega zdravila, potem ko je zbolelo pred pomembnim zmenkom. Čeprav bi to zdravilo moralo ohranjati njene celice sveže, se zave, da ji je ustavilo srce in jo spremenilo v zombija.

Conamijeva je tudi avtorica mange Shinobi Life, katera šteje 13 zvezkov in je izhajala med leti 2006 in 2012. Prvih sedem zvezkov obstaja tudi v angleščini, saj jih je izdal Tokyopop, preden je zaprl svoja vrata, medtem ko je v nemščini na voljo vseh 13 zvezkov in so izšli pri založniku Egmont Manga & Anime.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Shinobi Life v nemščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...