20/10/2014

Nova "Durarara!!" manga v reviji GFantasy


V novembrski številki Square Enixove revije GFantasy so v soboto objavili, da bo od decembrske številke dalje, ki izide 18. novembra, v reviji začela izhajati nova manga adaptzacija lahkih romanov Durarara!!, katerih avtor je Ryohgo Narita. Ilustrator mange bo Aogiri. V reviji so objavili tudi kratek napovednik zgodbe, ki se bo odvijala v mangi:
Preprodajalec informacij Izaya Orihara se gledoč na igralno ploščo Ikebukura neustrašno muza. Njegov peklenski šepet je pretental ustanovitelja skupine Dollars ... Mir ne pristoji Ikebukuru. Avtoriteta iz zakotnih krajev, družina Awakusu, morilci iz tujine, prestopniki iz Saitame in študent, ki pozna Mikadovo skrivnost. Vsi njihovi ideali se srečajo in v Ikebukuru ponovno zavlada kaos.
Originalna manga adaptacija lahkih romanov Durarara!! in njeno nadaljevanje Durarara!! Saika Arc sta izšli tudi v angleščini pri založbi Yen Press. Izšel je že tudi prvi zvezek mange Durarara!! Yellow Scarves Arc. Januarja na japonske male zaslone prihaja tudi druga sezona animejske serije, ki je adaptacija lahkih romanov.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Mange Durarara!! v angleščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...