26/10/2014

Novi CD single Sound Horizon dobi mango v Shonen Aceu


Najnovejši CD single skupine Sound Horizon, katere vodilna sila je komponist Revo, je navdihnila mango, ki bo izhajala v Kadokawini reviji Monthly Shōnen Ace. Glede na decembrsko številko revije bo kot osnova za to mango služil CD single z naslovom Vanishing Starlight. Ta poseben projekt bo obeležil 10. obletnico delovanja skupine Sound Horizon in 20. obletnico obstoja revije Shōnen Ace.

Revo si je s skladbama v najavnih špicah animejske serije Shingeki no Kyojin (Attack on Titan), ki sta bili izvajani pod imenom Linked Horizon, pridobil številne nove oboževalce. Prvo skladbo iz odjavne špice z naslovom Guren no Yumiya je izvajal tudi na lanskoletnem zelo gledanem tekmovanju Kōhaku Uta Gassen (Rdeča in bela bitka skladb) na kanalu NHK.

Skupina Sound Horizon je zabeležila 10. obletnico obstoja tudi s filmom The Assorted Horizons, kateri se je predvajal tudi v japonskih kinematografih in je v prvem tednu na Blu-Ray ploščku podrl japonski rekord prodajanosti, saj so v prvih sedmih dneh prodali 18.390 izvodov. Skupina je izdala tudi animirani glasbeni spot za skladbo Yodaka no Hoshi (Zvezda nočnega sokola), za katerega animacijo so poskrbeli pri Kamikaze Douga (animacija najavnih špic animeja JoJo's Bizarre Adventure). Kratko verzijo glasbenega spota si lahko ogledate spodaj. Yodaka no Hoshi je tudi ena izmed skladb CD singla Vanishing Starlight.


Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...