10/10/2014

Revija "Monthly Comic Earth Star" bo prenehala izhajati

Po Shueishini reviji Jump X bo očitno na Japonskem prenehala izhajati še ena revija. V novembrski številki Earth Star Entertainmentove revije Monthly Comic Earth Star so objavili, da bo revija z decembrsko številko, ki izide 12. novembra, prenehala izhajati. Nadomestila bi jo naj nova digitalna izdaja revije.

Kot obljubljajo, bo več informacij razkritih v decembrski številki, a kot kaže bo nova digitalna revija vsebovala kar lepo število novih naslovov. Uredniki prav tako obljubljajo, da bo ta nova oblika revije še vedno izdajala mange, ki bodo deležne stranskih zgodb in adaptacij v drugih medijih.
Manga serije, ki trenutno izhajajo v reviji Monthly Comic Earth Star so Shirojeva Yama no Susume, Nobunagun Masatoja Hise, Piyojev Teekyū in Kiku Suguwarin Holy Holy. Izmed navedenih naslovov so Yama no Susume, Teekyū in Nobunagun ter starejši naslovi, kot so Pupa, Sekai de Ichiban Tsuyoku Naritai! in Mangirl!, bili adaptirani v animeje.

V reviji tudi dražijo z novo zbirko romanov, ki bi naj izšli pri Earth Star Entertainmentu. Tako bi v tej zbirki naj izšla naslednja dela: Slime na Dungeon kara Tenka o Torou to Omou, katerega avtorja sta Saitō in Yū Shiina, Kyoto Tashuzoku Anzen Kikō, katerega avtorja sta Kōsuke Akai in Ryō Ueda, Ossan ga Bijo, katerega avtorja sta Maru Yamada in Kaori Fujita, Daimaō ga Taosenai, katerega avtorja sta Tsuyoshi Fujitaka in še neznani ilustrator. Na uradni spletni strani dražijo z naslednjo objavo: "Vaši 'všečki' so točno tukaj. To zimo prihaja nova zbirka romanov!"

Vir: ANN