16/10/2014

SATSUKI prihaja v Evropo


SATSUKI je prepoznavna osebnost na visual kei sceni in novembra prihaja v Evropo v sklopu turneje SATSUKI EU Tour 2014 Squall of Emotions, katera se bo zvrstila v dvanajstih evropskih mestih, in sicer 28. novembra v francoskem Roubaixu, 29. novembra v Parizu, 30. novembra v Lyonu, 2. decembra na Dunaju, 4. decembra v Hamburgu, 5. decembra v Kölnu, 6. decembra v Amsterdamu, 7. decembra v belgijskem Liegeju, 9. decembra v Helsinkih, 12. in 13. decembra še na trenutno neznanih lokacijah ter 14. decembra v Münchnu.

Nam najbliže bo nastopil na Dunaju v Avstriji, kjer bo nastopil 2. decembra 2014, ob 20. uri v klubu Replugged, Lerchenfelder Straße 23 (glejte zemljevid spodaj). Vstopnice za koncert so že v prodaji. Za navadno vstopnico je treba odšteti 20 €, medtem ko VIP vstopnica stane 30 €. Naročite in kupite jih lahko TUKAJ. Kot opomba, v Münchnu je koncert že skoraj razprodan, če je kdo razmišljal, da bi šel na koncert tja.


Še nekaj besed o tem umetniku, ki je najprej nastopal v skupini RENTRER EN SOI, katera je leta 2008 razpadla. Po razpadu skupine je leta 2009 začel solo kariero in nastopil na kar treh konvencijah v ZDA. Tako je njegova popularnost hitro prerasla japonske meje. Februarja 2009 je nastopil tudi na uspešni evropski turneji skupaj z japonskim pevcem Kayo, s katerim sta nastopila v kar devetih evropskih mestih. SATSUKI je nazadnje obiskal Evropo junija 2013, ko je nastopil v treh evropskih mestih - v Parizu, Münchnu in Poznanu. Letos pa se je torej ponovno vrnil s kar 12 nastopi.


Vir: Animexx.de, ramen-events.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...