04/10/2014

Sui Ishida oktobra z novo mango


V letošnji 45. številki Shueishine revije Young Jump je objava, da bo Sui Ishida, avtor mange Tokyo Ghoul, 16. oktobra, ko izide nova številka prej omenjene revije, začel izdajati "šokantno novo serijo". Prvo poglavje te nove mange bo vsebovalo 45 strani, pri čemer bo začetna stran barvna. Manga bo krasila tudi naslovnico revije.

V objavi revije bralce dražijo s sledečimi besedami: "Legenda ima začetek. Če ste priča temu začetku, tega trenutka ne boste pozabili, dokler boste živi!!" Na spletni strani revije Young Jump dražijo prihajajočo novo mango Suija Ishide sicer že od četrtka.

Manga Tokyo Ghoul se je v Young Jumpu zaključila 18. septembra, medtem ko bosta 14. zvezek z zbranimi poglavji in zbirka ilustracij Tokyo Ghoul [zakki] izšli istočasno 17. oktobra. Ishida je na svojem Twitter računu prejšnji mesec omenil, da bo bodisi na spletni strani Young Jumpa bodisi na spletni strani Tokyo Ghoula objavljeno posebno sporočilo.

Manga Tokyo Ghoul je julija doživela tudi premiero na japonskih malih zaslonih v obliki animejske serije, katere režiser je Shuhei Morita. Na uradni kitajski spletni strani te animejske serije pa je bilo tudi objavljeno, da animejska serija dobi drugo sezono, ki se bo začela januarja 2015.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Tokyo Ghoul v nemščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...