18/10/2014

Tretji album skupine DIAURA


Naslov in datum izida novega studijskega albuma skupine DIAURA sta bila znana že meseca julija, saj je skupina takrat sporočila, da bo njihov tretji album, ki bo nosil naslov Triangle, izšel 26. novembra. Več informacij pa takrat še ni bilo na voljo.

Te dni pa so v javnost priculjale nove informacije, ki so razkrile, da bo Triangle izšel v treh različnih izdajah. Standardna izdaja bo vsebovala samo CD plošček, medtem ko bosta obe omejeni izdaji vsebovali CD in DVD plošček. "Omejena izdaja A" bo tako poleg CD ploščka vsebovala DVD plošček s posnetkom koncerta, ki ga je skupina imela 16. avgusta v Shibuyi QUATTRO. "Omejena izdaja B" pa bo po drugi strani na DVD ploščku vsebovala glasbena spota za skladbi blind message in Moratorium.

Povrhu pa je izšel tudi kratek napovednik za njihov album, ki bo torej izšel čez dober mesec. Ogledate si ga lahko spodaj.


Vir: JaME

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...