16/10/2014

Yaoi manga "Okane ga Nai" se decembra zaključi


V novembrski številki Gentosha Comicsove revije Lynx so prejšnji teden objavili novico, da se bo yaoi manga Okane ga Nai, katere avtorja sta Hitoyo Shinozaki in Tohru Kousaka, zaključila v januarski številki revije, ki izide 9. decembra.

Shinozaki je originalno serijo lahkih romanov začel izdajati leta 1999, Kousaka pa je poskrbel za ilustracije. Leta 2002 pa je Kousaka začel delati tudi na manga adaptaciji. Obe verziji, knjižna in stripovska, sta sprva izhajali pri Oakla Publishing Co., Ltd., nato pa je leta 2003 publikacijo prevzela založba Gentosha Comics. Letošnjega 24. marca je tako pri tej založbi izšel 10 zvezek mange, 26. marca pa že osmi lahki roman.

Zgodba govori o študentu Yukiyu Ayaseju, ki se znajde v škripcih zaradi izdaje bratranca Tetsuoja, zaradi česar je primoran prodati samega sebe v upanju, da bo zaslužil dovolj za odplačilo Tetsuojevega dolga. Tako Ayaseja kupi nejevoljni in zloben posojevalec denarja Somuku Kanou, ki od Ayaseja zahteva, da poplača dolg.

Leta 2007 je manga dobila tudi OVA serijo s štirimi epizodami, za kar so poskrbeli pri studiu Lilix (Holy Knight).

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...