19/11/2014

Manga "Tiger & Bunny" se decembra zaključi


V 159. številki Niwangojeve revije Kadokawa Niconico Ace sporočajo, da se bo Mizuki Sakakibarina manga adaptacija Tiger & Bunny zaključila 16. decembra.

Originalna animejska serija se osredotoča na junake za najem, bitja s s super-močmi, poznana kot NEXT. Oblečeni so v obleke s sponzorskimi logotipi in se v živo na televiziji borijo proti kriminalu.

Originalna serija je doživela premiero leta 2011, za režijo pa je poskrbel Keiichi Satou (Karas). Scenarist projekta je bil Masafumi Nishida (igrana adaptacija Kaibutsu-kun), like pa je načrtoval mangaka Masakazu Katsura (Video Girl Ai, DNA², I''s, Zetman), ki je zelo poznan oboževalec Batmana in ostalih superherojev. Po animejski seriji so posneli tudi dva animejska celovečerca, in sicer Tiger & Bunny the Movie: The Beginning v letu 2012 in Tiger & Bunny The Movie: -The Rising- februarja letos.

Sakakibarina manga adaptacija je začela leta 2012 izhajati v Kadokawini reviji Newtype Ace, nato pa se je leta 2013 preselila v brezplačno digitalno revijo Kadokawa Niconico Ace. Kadokawa je izdala 8. zvezek z zbranimi poglavji 10. novembra, medtem ko je manga v angleščini trenutno na voljo do 5. zvezka, za kar so poskrbeli pri Viz Media.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Tiger & Bunny v angleščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...