10/01/2015

Aprilska konvencija VIENNA COMIX v znamenju The Walking Dead


Še en dogodek, ki ga želimo omeniti, je spomladanska stripovska konvencija VIENNA COMIX, ki se bo odvijala v MGC-Halle, Modecenterstraße 22, Dunaj, Avstrija (glejte zemljevid spodaj) v soboto, 18., in nedeljo, 19. aprila.

Dnevna karta za konvencijo stane 6 €, medtem ko je za dvodnevno karto treba odšteti 9 €. Poleg tega naj omenimo, da je za otroke do 13. leta starosti vstop prost, vendar morajo le-ti biti v spremstvu staršev ali zakonitega zastopnika.

Organizatorji obljubljajo pestro zabavo, hkrati pa tudi posebej izpostavljajo dva zvezdniška gosta, in sicer angleškega striparja Charlieja Adlarda (The Walking Dead) in Reinharda Kleista (Der Boxer, Cash, Castro, Havanna). Poleg tega pripravljajo tudi Manga-Special in cosplay, o čemer še zaenkrat niso razkrili več informacij.


Poleg zvezdniških gostov, ki so jih izpostavili, lahko pričakujemo še druge goste, med njimi tudi fantazijskega in znanstveno-fantastičnega umetnika Franza Miklisa, kateri je verjetno najbolj poznan po svojem delu na stripovski adaptaciji epske fantazijske avanture Pesem ledu in ognja (A Song of Ice and Fire) oz. Igra prestolov (Game of Thrones).

Za dodatne informacije lahko odklikate na njihovo uradno spletno stran ali uradno stran na socialnem omrežju Facebook. Prav tako pa lahko potrdite svojo udeležbo na Facebook dogodku.

Vir: Vienna Comix, Vienna Comix FB

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...