28/02/2015

Animoku @ Chibi Makkon


O Chibi Makkonu smo že pisali v enem izmed prejšnjih člankov, sedaj pa vas obveščamo, da se bo te "chibi" konvencije, ki bo v soboto, 21. marca 2015, v prostorih Zveze prijateljev mladine na Razlagovi 16 v Mariboru, udeležila tudi naša skupina.
Za bomo na dogodku pripravili dve stvari, in sicer majhen bazar z DVD in BluRay ploščki, mangami, knjigami, stripi in podobnim materialom ter srečelov. Nagradni sklad zajema preko 200 dobitkov (glejte sliko 1) in 75 srečk za žreb glavnih treh dobitkov (glejte sliko 2). Srečke bo možno dobiti na naši stojnici. Za vsak 1 € donacije naši skupini prejmete eno srečko. Del izkupička bo namenjen skupini Makkon, medtem ko bo ostalo namenjeno naši skupini za potrebe organizacije različnih dogodkov in druženj, pri čemer vam lahko sporočimo, da že delamo tudi na tem, da se v Mariboru ponovno začno izvajati Animoku druženja s projekcijami animejev in filmov, za kar pa bo tudi potrebnih nekaj financ, potrpljenja in prostovoljstva.

Slika 1: Nagradni sklad
Slika 2: Glavne nagrade
Srečelov bo na Chibi Makkonu potekal med 12. in 19. uro, glavne tri nagrade pa bomo izžrebali na odru proti koncu dogodka. Vsekakor vas vabimo k sodelovanju in vam želimo veliko sreče pri dobitkih. Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...