21/02/2015

BABYMETAL se vračajo v Evropo tudi letos


Kawaii metal skupina BABYMETAL bo v sklopu svoje turneje BABYMETAL WORLD TOUR 2015 potovala po Ameriki in Evropi. Njihova svetovna turneja se bo začela v Mexico Cityju v Mehiki 9. maja 2015 in končala v Chibi na Japonskem 21. junija 2015.
Dekleta pa bodo nastopila tudi v Torontu, Chicagu in na glasbenem festivalu Rock on the Range v Columbusu, kjer bodo nastopila ob skupinah, kot so Slipknot, Judas Priest in Linkin Park.

Kar pa se tiče njihovih evropskih nastopov, pa bo skupina BABYMETAL nastopila na rockovskem festivalu DER RING – Grüne Hölle Rock-Festival  v Nürenbergu v Nemčiji, ki bo potekal od 29. do 31. maja 2015. V petek, 29. maja, bodo tako nastopile skupine, kot so Metallica, Faith No More, Within Temptation, Exodus, Exodus, Decapitated, And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Any Given Day, Beastmilk, Testament, Unearth, Testament, Stick To Your Guts, Paradise Lost, Rise Of The Northstar, Meshuggah, Hatebreed, Kreator, Hang The Bastard in Dir En Grey. V soboto, 30. maja, bodo nastopile skupine MUSE, Incubus, Limp Bizkit, Arcane Roots, Babymetal, Bonaparte, Brant Bjork, Chevelle, Eisbrecher, Kvelertak, Orange Goblin, Orchid, Poets oft he Fall, Ourson, Saint Vitus, The Picturebooks, Triggerfinger in Truckfighters. V nedeljo, 31. maja, pa bodo festival zaključile skupine KISS, Judas Priest, Accept, Airbourne, Anti-Flag, Five Finger Death Punch, Kissin’ Dynamite, The Darkness in Turbonegro.

Še en nemški rockovski festival, ki se ga bodo dekleta udeležila, je ROCKAVARIA v Münchnu. Tudi ta festival bo potekal od 29. do 31. maja 2015. Tako bodo na tem festivalu v petek, 29. maja, nastopile skupine, kot so Muse, Incubus, Limp Bizkit, Aracane Roots, Babymetal, Bonaparte idr., v soboto, 30. maja, skupine, kot so KISS, Judas Priest Airborne, Epica, Turbonegro idr., in v nedeljo, 31. maja, skupine, kot so Metallica, Beastmilk, Dir En Grey, Exodus, Gojira idr.

Skupina pa bo nastopila tudi nekoliko bliže našim krajem, in sicer na rockovskem festivalu ROCK IN VIENNA na Dunaju v Avstriji, ki bo potekal od 4. do 6. junija 2015. V četrtek, 4. junija, bodo nastopile skupine, kot so Metallica, Faith No More, A Day to Remember, Testament, Gojira idr., v petek, 5. junija, skupine, kot so MUSE, Incubus, The Hive, Within Temptation, Arcane Roots idr., in v soboto, 6. junija, skupine, kot so KISS, Limp Bizkit, Babymetal idr.

Če vas o nastopih na evropskih festivalih zanima kaj več, odklikajte na uradno stran posameznega festivala, kjer lahko tudi kupite vstopnice. Do strani za posamezne festivale lahko dostopate, če kliknete na ime festivala.

Viri: JaME, Rock in Vienna, Rockvaria, Der Ring

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...