25/02/2015

Društvo Animov v Kopru pripravlja tekmovanje v Spominu


V otroških letih nas je večina v družinskem krogu rada zaigrala kakšno igro Spomina oz. Memoryja. Tudi sedaj, ko smo že nekoliko večji otroci, se občasno radi vračamo v dobre stare čase in se družimo ob tej prijetni igri za treniranje naših malih sivih celic.

Očitno je tudi društvo Animov tega mnenja, saj so se odločili, da bodo v soboto, 28. februarja 2015, organizirali tekmovanje v Spominu, ki se bo odvijalo v Piceriji Alan Ford, Ferrarska ulica 14, Koper (glejte zemljevid spodaj).

Dogodek bo sestavljen iz dveh delov, in sicer predstavitev in tekmovanja. Tako bodo na kratko predstavili Bookcrossing in družabni igri Slovenija in svet ter Ready to Rock! Predstavitve bodo potekale v času prijave na tekmovanje, ki bo med 12. in 13. uro. Od 13. ure dalje pa se boste lahko pomerili v bitki malih sivih celic.

Če se torej to soboto mudite kje na Primorskem, potem se vsekakor lahko oglasite tudi na tekmovanju. Vstop je prost. Društvo Animov vas vljudno vabi.


Vir: Animov FB

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...