21/02/2015

GobliCon 2015


Tudi letos bo društvo Zlati Goblin organiziralo GobliCon, geekovsko konvencijo za ljubitelje družabnih in namiznih iger, katero bodo popestrila številna predavanja, tekmovanja in predstavitve ter preizkušanja različnih iger. Za razliko od predhodnih dveh let, ko se je konvencija odvijala dva dneva, se bo letos odvijala samo en dan, kar pa še ne pomeni, da se ne boste imeli lepo v prijetni družbi ob igranju kakšne namizne igre.
GobliCon 2015 se bo tako odvijal v soboto, 18. aprila 2015, od 9:30 dalje. Tudi lokacija tokrat ni ista kot predhodnji dve leti, saj je društvo svoje delovanje preselilo na drugo lokacijo. Tako se bo konvencija letos odvijala v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor (glejte zemljevid spodaj).



Program konvencije zaenkrat še ni znan, vendar pa lahko redno spremljate novice, ki jih Goblinovci objavljajo na svoji spletni strani, svoji strani na socialnem omrežju Facebook ali v samem dogodku na Facebooku. Poleg tega pa vabijo tudi vse, ki bi želeli kakorkoli sodelovati, da jih kontaktirajo na kud.zlati.goblin@gmail.com. K sodelovanju vabijo tudi ostala društva ter poudarjajo, da se na konvenciji lahko povsem brezplačno predstavijo.

Kot vsako leto je tudi tokrat vstop prost, tako da če ste ljubitelj namiznih RPG (role-playing game) in ostalih družabnih iger, potem te konvencije vsekakor ne smete zamuditi.

Vir: Zlati Goblin Facebook

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...