24/02/2015

Karte za AniNite 2015 so že v predprodaji


O AniNitu 2015 smo že pisali. Doslej sta bili znani dve informaciji, in sicer datum in lokacija. Potekal bo torej od petka, 28. avgusta, do nedelje, 30. avgusta 2015, v Multiversumi Schwechat, Möhringgasse 4, Schwechat, Avstrija.

Danes pa so organizatorji sporočili še eno novico, in sicer da so karte za letošnjo konvencijo z današnjim dnem v predprodaji, ki se zaključi 1. avgusta 2015. V tem času je za petkovo ali nedeljsko dnevno karto treba odšteti 15 €, za sobotno pa 17 €, medtem ko je za tridnevno karto oz. Con-Ticket treba plačati 29 € ali 41 €, če jo vzamete v Con-paketu, kjer boste poleg kart prejeli še dodatne artikle. Prednaročite jih lahko tukaj.
Karte bodo vsekakor naprodaj tudi v času konvencije, le da bo takrat cena nekoliko višja. Tako bosta takrat petkova ali nedeljska dnevna karta stali 18 € in sobotna 20 €, medtem ko bo za Con-Ticket treba odšteti 35 €.

Vir: AniNite FB

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange Golden Kamuy dobi še letos nadaljevanje

Na uradnem profilu na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter) za filmsko adaptacijo mange Golden Kamuy , katere avtor je Satoru Noda, so razk...