15/02/2015

Koncert The Legend of Zelda - Symphony of the Goddesses - Master Quest aprila v Münchnu


Vsi oboževalci priljubljene Nintendove serije video iger The Legend of Zelda se lahko veselite, saj v našo bližino prihaja neverjetno glasbeno doživetje, ki ga nikakor ne smete zamuditi, in sicer je to koncert The Legend of Zelda - Symphony of the Goddesses - Master Quest, ki si ga bo možno ogledati in mu prisluhniti v ponedeljek, 20. aprila 2015, ob 20. uri v Olympiahalle München, Spiridon-Louis-Ring 21 (vzhodni vhod), München, Bavarska, Nemčija (glejte zemljevid spodaj).
Cena vstopnice za koncert znaša med 45,75 € in 88,30 €, saj so razvrščene v pet kategorij, pri čemer je peta kategorija najcenejša, prva kategorija pa najdražja. To seveda tudi pomeni, da so peta kategorija najslabši sedeži, medtem ko so prva kategorija najboljši sedeži. Vstopnice so vsekakor tudi že v predprodaji na spletni strani nemškega eventima. Če si jih želite prednaročiti, potem kliknite tukaj.


Pri Nintendo Deutschland so o tem simfoničnem doživetju zapisali sledeče:

Priljubljena serija koncertov The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses bo na svoji svetovni turneji v letu 2015 imela kar nekaj vmesnih postankov v Evropi. Tretji del serije pod naslovom Master Quest obljublja novo, epsko zvočno doživetje, ki ga je navdihnila Nintendova serija The Legend of Zelda.
V tretji izdaji priljubljene serije koncertov bo mogoče slišati tako znane kot tudi nove komade iz dozdajšnjih in prihajajočih iger o Zeldi. Tako bodo lahko oboževalci še enkrat proslavili svoje najlepše trenutke v novi, glasbeni obliki. Pričakujejo lahko multimedijsko proslavo z zborom svetovnega kova in velikim orkestrom. Osrednji del sestoji iz klasične, štiridelne simfonije, ki sloni na igrah Ocarina of Time, The Wind Waker, Twilight Princess in A Link to the Past. Poleg tega bodo izvedeni še drugi komadi, med katerimi nekaterih še ni bilo mogoče slišati v orkestrski izvedbi.
Med njimi so na primer tako melodije iz The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, ki je pred kratkim izšla za Nintendo 3DS in 2DS, kot tudi iz težko pričakovane predelave The Legend of Zelda: Majora’s Mask. Vse to bodo spremljale fantastične sekvence iz te kultne serije video iger. Pri sestavi programa je sodeloval tudi Koji Kondo, Nintendov komponist, ki je odgovoren za glasbo v seriji o Zeldi. Jason Michael Paul, producent te serije koncertov, je prepričan: "Te predstave premagujejo kulturne in geografske meje ter združujejo ljudi v njihovem skupnem navdušenju nad eno legendarno serijo iger."
Vir: Animexx

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...