16/02/2015

Krümmelcon letos septembra


Konvencija Die Krümmelcon 2015 se bo odvijala tudi letos, in sicer že tretje leto, a bo za razliko od lani, ko se je odvijala v julijskih dneh, organizirana nekoliko pozneje, in sicer septembra. Če sem natančnejši, se bo odvijala v soboto, 19., in nedeljo, 20. septembra. Lokacija ostaja ista kot lani, torej Lindenallee 1a, Gramatneusiedl, Avstrija (glejte zemljevid spodaj), ki je v bistvu naselje v neposredni bližini Dunaja.

Tako v soboto kot tudi nedeljo se bo dogajanje pričelo ob 10. uri. V predprodaji, ki se na spletu oz. na njihovi spletni strani prične maja, v fizičnih prodajalnah pa šele junija, bo cena enodnevne karte 12 €, medtem ko bo ConTicket stal 15 €. Kot pri vsaki konvenciji, bo tudi tukaj karte možno kupiti na samem dogodku, a po nekoliko višji ceni. V tem primeru bo enodnevna karta stala 15 €, ConTicket pa 20 €.

Na njihovi uradni spletni strani trenutno najdete samo osnovne informacije, vendar obljubljajo, da bodo kmalu razkrili več o konvenciji. Nekoliko več informacij pa najdete pod Animexxovimi dogodki, a za zdaj ni znano, kaj vse lahko letos pričakujemo. Verjetno podoben program kot lansko leto in obilo zabave v povezavi z anmeji, mangami ter Japonsko. Pustimo se torej presenetiti.


Vir: Animexx

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...