25/02/2015

Manga 'Kotoura-san' se marca zaključi


Spletna trgovina Manga Oh je za 22. april 2015 najavila izid sedmega in hkrati zadnjega zvezka mange Kotoura-san avtorja enokids, kar so tudi potrdili na Micro Magazinovi spletni strani Manga Goccha, kjer so sporočili, da bo zadnje poglavje te komične mange izšlo 26. marca.

Manga bo izšla v dveh izdajah - standardni in omejeni. Slednji bo priloženo stojalo za fotke v obliki knjige.

Kotoura-san je zgodba o Haruki Kotouri, dekletu, ki je v otroštvu trpelo zaradi sposobnosti branja misli. Ko v srednji šoli sreča Manabeja, sošolca, ki pogosto razmišlja o erotičnih zadevah, in se včlani v klub, kjer se ne bojijo njenih sposobnosti, začne njeno mrko življenje postajati zabavno.

Manga trenutno še ni na voljo v angleškem jeziku, a ima Digital Manga zanjo licenco. Leta 2013 je izšla njena animejska adaptacija, ki se je predvajala tudi na Crunchyrollu.

Avtor Enokids sicer že dela na novi štiriokenski komediji z naslovom Magical Girl Paracel, ki je izšla prejšnji četrtek. Zgodba tega novega dela govori o dekletu Kani Okui, ki sreča vilo iz drugega sveta. Manga Goccha bo izdajala nova poglavja vsak prvi in tretji četrtek v mesecu.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...