22/02/2015

Manga 'Machi-Isha Jumbo' se bo zaključila


V Kodanshini reviji Weekly Gendai so sporočili, da bo Ryō Koshino v naslednji številki, ki izide 2. marca, zaključil svojo mango Machi-Isha Jumbo (Lokalni zdravnik Jumbo).

Zgodba govori o dr. Jumbu, predstojniku lokalne blonišnice. Vzdevek je dobil zaradi svoje nenevadne pojave. Zdravnik se pogosto prepira z Asuko, medicinsko sestro, ki je hčerka prejšnjega pokojnega predstojnika. A kljub svoji prepirljivi naravi je Jumbo odličen zdravnik, ki s svojimi zdravniškimi sposobnostmi rešuje življenja bolnikov.

Koshino je mango začel izdajati v reviji Weekly Gendai oktobra 2011, založba Kodansha pa je junija lani izdala že 11. zvezek z zbranimi poglavji. Manga je leta 2013 služila tudi kot inspiracija za istoimensko igrano televizijsko nanizanko, ki se je predvajala tako na japonskih malih zaslonih kot tudi na Crunchyrollu, kjer ste si jo lahko ogledali z angleškimi podnapisi.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...