07/09/2015

Utrinki z Japonskega popoldneva v Logatcu


Včeraj, 6. septembra 2015, smo se udeležili prireditve Japonsko popoldne v Logatcu, kjer smo na naši stojnici predstavljali, kako se oblači kimono. Kolegica je prav tako na kratko povedala nekaj stvari o kimonih na odru, vendar je zaradi majhnih tehničnih težav morala predavanje skrajšati in ga je nato za tiste posameznike, ki so jih zanimale podrobnosti, predstavila kar na naši stojnici.

Dogajanje je bilo pestro in nadvse tradicionalno, saj je na dogodku bilo mogoče preizkušati čaje, igrati igro Go, se učiti pisati po japonsko, preizkušati suši ali enostavno uživati v shiatsu masaži. Ker je prireditev prirejal Aikido klub Logatec, so osrednja točka dogajanja vsekakor bile borilne veščine.

Spodaj najdete našo galerijo slik, ki smo jih posnelu na dogodku, in upamo, da boste dobili vsaj majhen vpogled v to, kakšno je bilo dogajanje. Mi smo se vsekakor imeli lepo in smo nadvse uživali v čaju in samem dogodku.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...