Yaoicon 2016 v Zagrebu


Tudi letošnje leto bodo naši hrvaški sosedje organizirali konvencijo za oboževalce yaoi in yuri vsebin. Za razliko od lanksega Yaoicon & Yuricon 2015 bo letošnja konvencija naslovljena zgolj Yaoicon 2016. Odvijala se bo v soboto, 26. marca 2016, od 11. do 21. ure v prostorih Muzeja suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17, Zagreb, Hrvaška.
Zaenkrat o sami konvenciji še ni ravno veliko podatkov, vsekakor pa je jasno, kaj je njegova tematika - yuri in yaoi vsebine v takšni in drugačni obliki. Edina znana informacija, ki so jo sporočili v dogodku na socialnem omrežju Facebook, ki ga najdete tukaj, je ta, da bo na dogodku za vašo pogostitev s pijačo poskrbljeno z Butler Caféjem, za kar bo poskrbela skupnost Moonlight Butlers Café Zagreb, ki skrbi za to dejavnost po konvencijah na Hrvaškem in o kateri si lahko več preberete tukaj.

To pa je zaenkrat vse, o čemer vas lahko glede te konvencije obvestimo. V kolikor bodo znane kakšne dodatne informacije glede samega programa, vas bomo o tem vsekakor obvestili. Sicer pa je najbolje, da kar sami spremljate njihov dogodek na Facebooku, če se zanimate za to konvencijo, saj boste tako do informacij vsekakor prišli najhitreje.


Komentarji