16/02/2016

Yaoicon 2016 v Zagrebu


Tudi letošnje leto bodo naši hrvaški sosedje organizirali konvencijo za oboževalce yaoi in yuri vsebin. Za razliko od lanksega Yaoicon & Yuricon 2015 bo letošnja konvencija naslovljena zgolj Yaoicon 2016. Odvijala se bo v soboto, 26. marca 2016, od 11. do 21. ure v prostorih Muzeja suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17, Zagreb, Hrvaška.
Zaenkrat o sami konvenciji še ni ravno veliko podatkov, vsekakor pa je jasno, kaj je njegova tematika - yuri in yaoi vsebine v takšni in drugačni obliki. Edina znana informacija, ki so jo sporočili v dogodku na socialnem omrežju Facebook, ki ga najdete tukaj, je ta, da bo na dogodku za vašo pogostitev s pijačo poskrbljeno z Butler Caféjem, za kar bo poskrbela skupnost Moonlight Butlers Café Zagreb, ki skrbi za to dejavnost po konvencijah na Hrvaškem in o kateri si lahko več preberete tukaj.

To pa je zaenkrat vse, o čemer vas lahko glede te konvencije obvestimo. V kolikor bodo znane kakšne dodatne informacije glede samega programa, vas bomo o tem vsekakor obvestili. Sicer pa je najbolje, da kar sami spremljate njihov dogodek na Facebooku, če se zanimate za to konvencijo, saj boste tako do informacij vsekakor prišli najhitreje.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...