05/04/2016

Animoku: Večer animejev in namiznih iger 4/2016


V Vetrinjskem dvoru (prostor Freske), Vetrinjska ulica 30, Maribor bo v soboto, 9. aprila 2016, od 17. do 23. ure znova potekal Večer animejev in namiznih iger. Na tokratnem druženju bo potekalo prosto igranje iger, kot so Weiß Schwarz, Cosmic Encounter, Camel Up in podobne. Lahko se boste tudi pomerili s kolegi v karaokah, da vidite, čigave pevske sposobnosti so boljše. Vsekakor pa lahko s sabo prinesete tudi kakšno svojo namizno igro, ki bi jo želeli deliti z nami.
Tokratno druženje s prostim igranjem namiznih iger in iger s kartami bo sicer nekoliko krajše, saj bo na tokratnem dogodku potekal tudi sestanek za štajerski japonski festival MokuMatsuri: Yami no shinzou, ki ga pripravljamo za vas v jesenskih dneh. Sestanek je odprtega tipa, tako da ste vabljeni vsi, ki bi kakor koli želeli sodelovati na festivalu.
Kot smo tudi obljubili, so projekcije, ki jih predvajamo ta mesec namenjene za člane skupine Animoku oz. člane društva Zlati Goblin, kar v bistvu postanete zelo enostavno. Kaj se na določenem druženju gleda, je torej znano samo članom, za vse ostale pa je to projekcija presenečenja. Člani si lahko pogledate, kaj se ta teden gleda na povezavi tukaj.
Tokratni program dogodka je torej sledeči:
17:00 17:00 Prosto igranje namiznih iger/karaoke
19:00 Sestanek glede MokuMatsurija 2016
21:00 Projekcija za člane skupine Animoku*/društva Zlati Goblin**

*Člani skupine Animoku postanete preprosto. Obiščete vsaj eno naših druženj, da vidimo, ali zares obstajate, nam daste vašo elektronsko pošto in/ali Facebook kontakt, in že ste včlanjeni. Preprosto. Prednost je, da lahko izveste naslove projekcij, ki jih ne razkrijemo širši javnosti, ter da spoznate glavne člane naše skupine in se pogovarjate s somišljeniki.

**Članstvo v društvu Zlati Goblin, če se odločite biti redni član, pa znaša 15 €/letno (ni nujno treba biti član, je pa dobrodošlo za kritje (morebitnih) stroškov delovanja društva).


Vašo udeležbo lahko potrdite v dogodku na socialnem omrežju Facebook (kliknite tukaj). Če pa vas zanima kaj več o dogodku MokuMatsuri, pa lahko odklikate na uradno spletno stran dogodka (kliknite tukaj).

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...