21/03/2017

Večer animejev in namiznih iger 6/2017


Ker smo v mesecu marcu želeli nekoliko več pozornosti nameniti samim namiznim igram, ki jih predstavljamo na druženjih, smo se odločili, da bomo same projekcije premaknili nekoliko v ozadje, zaradi česar smo jih namenili zgolj za člane, vendar ste vsekakor nanje vabljeni tudi vsi ostali.

Na tokratnem Večeru animejev in namiznih iger, ki bo v soboto, 25. 3. 2017, ob 16. uri v Vetrinjskem dvoru (prostor Freske), Vetrinjska ulica 30, Maribor, bo tokratni projekciji sledil še sestanek za naš oktobrski dogodek MokuMatsuri, saj je že skrajni čas, da priprave nanj počasi stečejo. Za zaključek pa smo vam pripravili praktično predstavitev igre LEGENDARY. Vsekakor pa boste na ostalih mizah lahko igrali še ostale namizne igre in igre s kartami. Vstop na dogodek je še vedno prost. Svojo udeležbo pa lahko potrdite na socialnem omrežju Facebook, če kliknete na povezavo tukaj.
Program tokratnega dogodka, ki smo ga pripravili za vas, je sicer v zadnjih dneh doživel nekaj sprememb, saj sta bili načrtovani predstavitvi kar dveh iger, vendar je ena predstavitev zaradi sestanka odpadla in bo izvedena na enem izmed naslednjih druženj. Vsekakor si še vedno pridržujemo pravico do spremembe programa, vendar upamo, da do teh ne bo več prišlo in bo program takšen, kakršnega imamo trenutno v načrtu, in sicer sledeči:

16:00
Začetek

16:30
Projekcija za člane skupine Animoku/društva Zlati Goblin

18:00
Sestanek za MokuMatsuri 2017

20:30
Praktična predstavitev igre LEGENDARY (do 5. igralcev)

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Izšel je kratkometražni anime ALIEN: MONDAY

Ste se kdaj vprašali, kako bi znanstveno-fantastična mojstrovina Osmi potnik ( Alien ) režiserja Ridleyja Scotta izgledala v animejski obli...