02/11/2018

Akcioner Bad Boys 3 očitno le prihaja na velika platna

Medtem ko naslednje leto na male zaslone prihaja stranska zgodba iz sveta Podlih fantov (Bad Boys) v obliki nanizanke, ki nosi naslov L.A.'s Finest in v kateri nastopata Gabrielle Union kot Sydney Burnett, Marcusova (Martin Lawrence) sestra, ki smo jo videli v drugem nadaljevanju iz leta 2003, in Jessica Alba kot njena partnerka Nancy McKenna, pa je tretje nadaljevanje same filmske franšize bilo v pravem predprodukcijskem peklu.
S projektom so se spogledovali številni scenaristi in režiserji. Med njimi je bil tudi Joe Carnahan (The A-Team, The Grey), ki je že imel pripravljenih več akcijskih scen, vendar je zaradi težav z urnikom in/ali kreativnih nesoglasij (odvisno od vira) marca 2017 odstopil od projekta. Režijo sta potem prevzela Adil El Arbi in Bilall Fallah, ki sta režirala nekaj epizod FX-ove nanizanke Snowfall, ampak se je zalomilo pri urniku Willa Smitha, tako da je film bil prestavljen na nedoločen datum.

Po poročanjih prejšnji mesec pa sta Will Smith in Matin Lawrence te dni končno na Instagramu uradno potrdila, da film Bad Boys 3 oz. Bad Boys for Life prihaja na velika platna. Režija je še vedno v rokah prej omenjene dvojice, film pa bi naj zajadral v kindvorane 17. 1. 2020 (v Sloveniji po tej logiki 16. 1. 2020, saj so premiere pri nas ob četrtkih). Če kliknete na povezavo tukaj, si še lahko ogledate objavo na Instagram strani Willa Smitha.

Vir: ComingSoon.net

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...