13/11/2018

Izšel novi napovednik za Alita: Battle Angel

Kot je znano že dlje časa, je Fox ponovno prestavil izid znanstveno-fantastične avanture Alita: Battle Angel, ki sloni na mangi, ki je na Japonskem poznana kot Gunnm, ostalemu svetu pa kot Battle Angel Alita. Film je bil najprej predviden za letošnje poletje, vendar so ga prvič prestavili na letošnji december, sedaj pa je predvideni izid štorije 14. 2. 2019 oz. 13. 2. 2019 pri nas, saj so v Sloveniji premiere ob četrtkih, ne pa ob petkih, kot je to v maniri v ZDA.
Projekt je nastal s sodelovanjem dveh hollywoodskih virtuozov, ki sta se preizkušala tako v akcijskem žanru kot tudi uporabi 3D tehnologije. Govorim o Jamesu Cameronu (Terminator 2: Sodni dan, Avatar) in Robertu Rodriguezu (Desperado, Mala vohuna 3D). Cameron je že sicer dlje časa poskušal posneti to štorijo, a ker nikoli ni našel časa zanjo, še posebej pa ne sedaj, ko se njegovi projekti iz vesolja Avatar kar vrstijo, je režijo zaupal kolegu Rodriguezu. Kakšen je končni rezultat, zaenkrat ne moremo reči, saj film še ni ugledal luči kinodvoran. Kot kaže, tudi Fox nima ravno zaupanja v projekt, saj ga odgovorni prestavljajo v nedogled. Upamo lahko samo, da je to dejansko končni datum.

Danes smo tako dobili še en napovednik, ki razkriva kar nekaj novih prizorov iz filma. Ogledate si ga lahko spodaj. Ampak domnevamo lahko, da to še ni zadnji napovednik, ki ga bomo dobili, saj nas verjetno pred izidom filma čaka še t. i. "finalni" oz. "končni" napovednik. Kakorkoli že, medtem ko čakamo na film, si lahko čas nanj krajšamo z doslej izdanimi napovedniki in upamo, da film ne bo razočaral.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Izšel je kratkometražni anime ALIEN: MONDAY

Ste se kdaj vprašali, kako bi znanstveno-fantastična mojstrovina Osmi potnik ( Alien ) režiserja Ridleyja Scotta izgledala v animejski obli...