07/11/2018

Ko Možje v črnem srečajo Izganjalce duhov v namizni igri

Junija naslednje leto na velika platna prihaja novo poglavje iz franšize Možje v črnem (Men in Black), v katerem v osrednjih vlogah ne bosta nastopila Will Smith in Tommy Lee Jones, ampak Chris Hemsworth in Tessa Thompson. Naslednje leto 35. obletnico obstoja proslavljajo tudi Izganjalci duhov (Ghostbusters). Pri IDW Games pa so se tako odločili, da bodo jeseni 2019 ravno zaradi tega v sodelovanju s Panda Cult Games izdali namizno igro Men In Black/Ghostbusters: Ecto-terrestrial Invasion, ki bi naj bila prva izmed številnih iger za obe franšizi.
Men In Black/Ghostbusters: Ecto-terrestrial Invasion bi naj vsebovala številne miniature, kot so izganjalci duhov Peter Venkman, Egon Spangler, Ray Stanz in Winston Zeddmore, ter može v črnem, kot so Agent J, Agent K, Agent L in Zed. Obe ekipi se bosta skupaj borili proti ekto-vesoljcem, ki želijo priti skozi zemeljsko obrambo, ampak bo pri tem tudi časa za medsebojno prijateljsko tekmovalnost. Igra bo kombinacija metanja kocke in igranja kart, na mizi pa bodo prisotne zelo podrobne miniature založnika Ninja Division (Super Dungeon Explore).

O tem novem izdelku je Jerry Bennington, podpredsednik za razvoj novih izdelkov pri družbi IDW Publishing, povedal naslednje:
Zelo smo navdušeni, da lahko skupaj s skupino razvojnih partnerjev združimo ti dve ikonični lastnini. Obožujemo zabavno zgodbo, ki jo pripovedujemo s to igro, in upamo, da se bodo oboževalci vedno znova vračali k namizni igri.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...