08/11/2018

Mowgli prihaja na Netflix decembra

Andy Serkis (trilogija Gospodar prstanov, trilogija Planet opic) se je odločil posneti novo adaptacijo priljubljene knjižne klasike Rudyarda Kiplinga Knjiga o džungli, ki nudi veliko temačnejši pogled na celotno zgodbo. Nova filmska adaptacija nosi naslov Mowgli: Legenda džungle (Mowgli: Legend of the Jungle) in bo 29. novembra imela omejene projekcije v kinih v ZDA in Angliji, 7. decembra pa si jo bomo lahko že ogledali na Netflixu.
Scenarij za film Mowgli: Legenda džungle je spisala Callie Kloves, Andy Serkis je sedel na režiserjev stolček, hkrati pa skupaj s Steveom Klovesem (franšiza Harry Potter) film tudi produciral. Pri projektu je kot svetovalec sodeloval tudi Alfonso Cuaron (Gravitacija, Otroci človeštva).

Netflix je te dni na splet splavil tudi novi napovednik za to štorijo, ki je predhodno imela predvideno izdajo v kinih širom sveta, vendar se je kasneje do nje dokopal Netflix, ki je celoten projekt zasnoval nekoliko drugače. Napovednik si lahko ogledate spodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...