28/11/2018

Na Netflix prihaja igrana serija Cowboy Bepop

Netflix je včeraj najavil, da pripravlja produkcijo igrane adaptacije animejske serije Cowboy Bepop iz leta 1998. Igrana adaptacija bi naj bila realizirana v obliki igrane serije z 10 epizodami. Novičarska revija iz sveta zabave Variety je poročala tudi, da je serija v pripravi že od lanskega leta in da Netflix zanjo še ni najavil datuma izida.
Pri Netflixu serijo opisujejo sledeče:
Cowboy Bepop je zgodba o Spiku Spieglu, Jetu Blacku, Faye Valentine in Radical Edu, ekipi razpuščenih lovcev na glave na begu pred svojo preteklostjo, medtem ko lovijo najnevarnejše kriminalce sončnega sistema, ki sloni na svetovnem fenomenou iz studia Sunrise Inc., navdihnjenim z jazzom in odgovornim za premikanje žanrskih meja. Rešili bodo tudi svet ... za pravo ceno.
Igrana serija je v bistvu koprodukcija med Netflixom in Tomorrow Studios, pri čemer v primeru slednjega gre za partnerstvo med producentom Martyjem Adelsteinom (Prison Break, Teen Wolf) in ITV Studios. Pri projektu kot svetovalec sodeluje tudi Shinichiro Watanabe, režiser originalne animejske serije. Kot izvršni producenti serije so podpisani Andre Nemec, Josh Appelbaum, Jeff Pinkner in Scott Rosenberg. Poleg njih so izvršni producenti še Marty Adelstein in Becky Clements iz Tomorrow Studios, Yasuo Miyakawa, Masayuki Ozaki in Shin Sasaki iz studia Sunrise, ki je animiral orginalno animejsko serijo, ter Tetsu Fujimura in Matthew Weinberg. Za scenarij prve epizode bo poskrbel scenarist Chris Yost (Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok), ki je poleg prej navedenih oseb prav tako izvršni producent.
Kot kaže, pri Netflixu vendarle poslušajo oboževalce in si ne želijo ponoviti napake, ki so jo storili z igrano adaptacijo animejske klasike Death Note, saj so tokrat kot svetovalce in izvršne producente najeli osebe, ki so že sodelovale pri animeju. Da bomo lahko videli, kakšen bo končni rezultat, pa bo vsekakor treba počakati na izid serije in se prepričati na lastne oči.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...