15/11/2018

Ninja želve vabijo na zabavo s pico!

IDW Games in Nickelodeon sta združila moči in ustvarila hitro, zabavno igro s kartami za 2-6 igralcev, ki nosi naslov Teenage Mutant Ninja Turtles: Ninja Pizza Party.

V igri ste v vlogi častnega peka, ampak morate biti za to usposobljeni, saj te želve požirajo pice hujše kot stroji in imajo rade ekstremne okuse! Med sabo tekmujete, da ustvarite netradicionalne pice za želve in njihove prijatelje. Tako morate za zadovoljitev okusov teh herojev biti hitri in kreativni ter uporabljati nore kombinacije sestavin, kot so pečena sladka pena, bananine rezine, sirove pogačice, pokovka itn.

Igra Teenage Mutant Ninja Turtles: Ninja Pizza Party bo na voljo v pločevinasti zbirateljski škatli in bo vsebovala 60 rezin pice s široko paleto nadevov. Zasnovali so jo pri Prospero Hall (Harry Potter: Hogwarts Battle, Hullabaloo) in je namenjena oboževalcem vseh starosti. Naj se kuhinjska akcija prične in pripravite pico za vašo najljubšo želvo. Igra izide marca 2019.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...