09/11/2018

Novi promocijski posnetek za God Eater 3

Bandai Namco Entertainment je že pred nekaj časa napovedal izid tretjega špila iz franšize God Eater. Igra bi naj za PlayStation 4 izšla na Japonskem že 13. decembra letos, medtem ko bomo v ZDA in Evropi nanjo morali počakati do 8. februarja 2019. Studio je na splet tudi splavil petminutni promocijski posnetek, ki si ga lahko ogledate spodaj. Po poročanjih bi igra naj vsebovala tudi popolnoma novi lik z imenom Yūgo Pennywort (glas mu posoja Tomokazu Seki), animejski studio ufotable pa bo zopet animiral uvodno sekvenco.
Pri studiu Bandai Namco Entertainment opisujejo igro God Eater 3 takole:
Zemlja ni več podobna domu, kot ga poznamo danes. Kjerkoli se pojavijo Aragamiji, strašne zveri, ki živijo samo za požrtijo, ustvarjajo pot uničenja in trpljenja. Da bi rešila človeštvo, se proti tej grožnji bojuje elitna skupina junakov, poznanih kot God Eaterji. To so posamezniki, ki posedujejo sposobnost vihtenja orožja God Arc, posebnega orožja, ki ga poganjajo celice Oracle in je edino poznano orožje, ki lahko uniči pošastne Aragamije. Ampak v središče prihaja nova misija; nekaj se dogaja z God Eaterji in linija med svetlobo in temo še nikoli ni bila tako tanka. Napočil je čas, da se God Eaterji osvobodijo prekletih okovov, ki vežejo njihove duše, medtem ko okoli njih besni bitka.
Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...